Annons
AnnonsReminders


image14 image15 image16

Det är ju tur jag har er som påminner mig när jag glömmer. Här kommer bättre bilder på mina fina Chloe Drew boots. Alldeles perfekta i min garderob vill jag lova!

Precis kommit hem efter Adams kalas, Jolie och Leonel har sprungit runt iett och båda två somnade ganska direkt vi la dom i säng, nu måste jag ladda om för att dra iväg på kalas med temat PINK. Har ingen aning om vad jag ska ta på mig men det blir ett senare problem. Nu lite kvalitetsmys med mannen och kolla ikapp hur det går i valet, hoppas yrseln som knackat på igen försvinner.

/
Good that I have you to remind me what I promise to show pictures of and then forget hehe. Here are better pics of my Chloe Drew boots. Perfect in my closet!

Just came home after Adam´s sweet birthdayparty, the had so much fun. Now I have to reload my batteries for tonights PINK party, my dizziness came back so I will get some rest and hope that it disappears!

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar