Annons
AnnonsRed happy box


IMG_3733 IMG_3735

Sandaler funkar här ända inpå vintern så i försenad födelsedagspresent till mig själv fick det bli ett par nya sandaler från Valentino.. Jag fullkomligt älskar denna modell som fungerar såväl till vardags som fest! Ett par svarta har saknats i min garderob , happy girl!

Stortjejen har vart iväg på balett och jag M och grabbarna hängde på lekplats men nu åkte mannen igen för aktivitet med laget..story of my life! Nu mission nattning av tre barn…hoppas att det ska gå smidigt!

Kärlek Josefine

Sandals: Valentino

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar