Annons
AnnonsNew Years Eve dresses


IMG_2379 IMG_2380 IMG_2393IMG_2381

Velar mellan dessa två ikväll! Vilken röstar ni på? / Cant decide,,,which one?

Vi har haft en mysig dag med barnen, nyårslunch och lek på balux, Ninjanoodles middag och nu har vi spelat massa spel som de fick i julklapp och pratat om vad som häner nästa år. Tänk att barnen blir 3 & 5 nästa år! Hjälp vad tiden springer. Sent ikväll när de små sover skall vi på lite nyårsmiddag med vänner. Lugnt men mysigt nyårsfirande.

Önskar er en underbar kväll och en fin start på det nya året! Tack för att ni hänger med här på bloggen och förgyller med era fina kommentarer!

Kärlek Josefine

/

Wishing you all a HAPPY NEW YEAR and a wonderful start on the new year! 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar