Annons
AnnonsManiac


DSC00205

Det nya året för mig har börjat med…ännu mera rensande! Barnens lådor, garderober, mina garderober,slitna handdukar allt ska bort(skänker såklart allt som inte är för slitet).  Är sugen på att byta ut saker exempelvis vårt porslin då det fattas några tallrikar då de åkt i marmorgolvet. Utöver min plötsliga rensarmani så är vi på kalas och lekdater mest hela dagarna. I eftermiddag ska vi iväg med skolgänget på utflykt och igårkväll var vi på sen lekdate med några utav dom. Så himla lyckligt lottad som fått hänga på i detta mamma/barn gäng, att man kan ha sån tur med Jolie´s klasskamrater är nästan löjligt!

Nu ska jag och barnen traska till bageriet och köpa lite nybakt bröd, M har åkt iväg med laget och även om det är tråkigt att inte ha honom hemma så är jag glad för hans skull. Nu hoppas vi på ett skadefritt/friskt år!

 

Bag& Sneakers: Chanel Dress: Can´t remember

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar