Annons
AnnonsHappiness in a box


IMG_20150121_1840282

Boots: Rebecca Stella.

Den här lådan bara måste ju råda bot på migränen och yrseln som råder i min kropp just nu. Materiell lycka när den är som bäst…Tack min fina älskling!

Migränen bröt ju ut men det verkar som den tänker hänga kvar, doktorn har fixat medicin åt mig nu och jag som normalt brukar försöka låta bli vill bara bli människa igen så ska ta medicinen och krypa ner någon timme i sängen och hoppas att jag vaknar med ett lätt huvud! Om ni är nyfikna på innehållet kan ni kolla in @Josieswall om en liten stund, fler bilder kommer nog senare idag eller imorgon även här på bloggen.

 

 

Idag sjunger vi också HIPPHIPPHURRA för min fina pappa! Skickar en stor kram till dig!
/

Happiness in a box! Thank you baby. Still migraine and today I will listen to my body(for an hour or two and stay in bed) hopefully waking up with a light head so I can be a fun mom again.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar