Annons
AnnonsFluffy


 

oysho

 

Det är SÅ skönt att vara hemma. Sitter i myskläder, mina fina fluffiga tofflor  och gossar med lillen. Stora tjejen har åkt med pappa och Rasmus på träning och hon skickar lite bilder från det hela, mer än nöjd när hon får hänga med stora grabbarna! Leo och jag har gjort lite hemmagjord glass här på morgonen men änsålänge vill han hellre ha yoghurt än glass och det får man väl bara uppmuntra!Imorse var lillkillen riktigt ynklig när han vaknade och det kändes som mitt hjärta skulle brista, han har också sovit hela natten på mitt bröst och det får bli så ett tag, älskade lilla plutt.

Läkaren har ordinerat kall & ”flytande” mat en vecka och har ni några tips får ni gärna skriva ner dom bland kommentarerna. Kall morotssoppa står redo i kylen och tänkte även försöka med en potatissoppa lite senare men sitter ni inne på lite bra tips som de små lätt får i sig får ni gärna skriva ner dom. Har ni också något bombsäkert tips på hur man får i de små flytande depon(alvedon) får ni GÄRNA skriva ner det, lilleman vägrar så vi får just nu köra med små suppar i rompen som inte är särskilt uppskattat det heller.

/

Feels so good to be home. Cosytime with my littleman and just trying to keep him happy! 

 

Slippers: Oysho Scarf: Missoni

 

 

 

 

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar