Annons
AnnonsFatimas handJag har kommit in i en period då jag bär mycket baströjor och stickat i svart och ”jordfärger” och har därför införskaffat lite nya långa halsband i olika modeller för att liva upp det hela. Smala kedjor med en liten eller som i detta fall större berlock i form av Fatimas hand har jag special beställt via Glowhandmade som har sin bas här i Aten.

Idag har vi vart iväg och testat lite olika utklädande inför kommande karneval och Jolie gick loss bland alla glittriga prinsessklänningar, ja okej jag med då som att få vara barn på nytt!

/

Involve with my new necklace from Glowhandmade who has her base here in Athens, works great with all of my basic cashmere or knitted sweaters or that comfy t-shirt you just love to wear. The best things is that its handmade and therefore unique. 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar