Annons
AnnonsDig och Mina Gäris


PicMonkey Collage-5

Nya favoriter som jag köpte på nedsatt pris på The Outnet från Rebecca Minkoff. Klickade även hem en superfin jumpsuit från Marlene Birger därifrån som kommer bli en favorit i höst, jumpsuits är så skönt och matchas lätt till både klackar och sneakers. På bilden har jag förresten kladdat på mig smink för första gången pålänge och kände mig som en Million Dollar babe…idag not so much! Den mörkgröna fuskpälsen som ni skymtar på bilden är också ny och kommer från märket SanneAlexandra. Aldrig vart så taggad på kyla som nu, bring it!

Förresten tycker jag ni ska lyssna på Dig och mina Gäris som fina Mayleen(Malin) släppte för några dagar sedan, refrängen nynnar både jag och lillan på här hemma!

Kärlek Josefine

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar