Annons
AnnonsCloset favs Lite svarta favoriter i garderoben. Dessa skor livar upp vilken outfit som helst, en ständig räddare i nöden! Sköna är de också trots den höga klacken.

Migrän på g för mig så jag ska försöka krypa ner i soffan en stund och kika på en serie innan helvetet bryter lös. Hoppas ni har en fin kväll!

/

Favs in My closet. The shoes are one of the best pairs I own, they can save Ny outfit. Im starting to feel a migraine breaking out so Im gonna try and het som rest now. Hope you all have a great day!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar