Annons
AnnonsChloe Faye


IMG_15861 IMG_15961

Jag har hållt utkik efter denna Chloe Faye länge och lyckades klicka hem en innan den sålde slut på studs i vanlig ordning. Färgen var helt perfekt och varierar i olika ljus men jag skulle vilja kalla den greige.

Idag var det tillbaka till läkaren, penicillinet har äntligen börjat göra sitt vilket innebär att jag kan äta vanlig mat igen utan att skrika av smärta. Dock kollade de upp mitt röda öga idag som vart rinnit och det visade sig vara ögoninfektion! Vad händer?? Så dagens inbokade fransfix var bara att avboka och jag blev hemskickad med diverse gravidsäkra ögondroppar och ledsna blickar från ögonläkaren som inte kunde skriva ut den medicin som hon ville. Min läkare för graviditeten såg också bekymrad ut då han tyckte jag såg helt slutkörd ut, hemskickad med ordination vila i väntan på resultat från dagens tester. Nu måste det ju bara vända känner jag!

Kärlek Josefine

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar