Annons
AnnonsBästisar


IMG_1242 IMG_1243

IMG_1244

Mina bästisar just nu bokstaveras b i r k e n s t o c k och mina gravidfötter kan inte tacka mig nog. Värmen just nu gör att fötterna redan är trötta, kan bara tänka mig hur det kommer att vara i 30 +C i juli och augusti när jag är höggravid.

Jag har för övrigt fått en liten blödning och doktorn har nu ordinerat VILA i minst 3 dagar, mitt i vår flytt. Förhoppningvis kommer det inget mer annars måste jag åka in till sjukhuset för undersökning. Någon mer som haft blödning ”sent” i graviditeten?

Birkenstock Arizona Black 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar