Annons
AnnonsYou are magical


IMG_3640

IMG_3638

Lite detaljer från barnens rum, kommer mer! Dessa nattlampor är en stor favorit och barnen blir som hypnotiserade av dem, Jolie är överförtjust över att de byter färg och skall visa alla som kommer genom att släcka ner och sen får man sitta och stirra på en färgskimrande lampa i tio minuter…välkommen till oss!

Den fantastiska bokhyllan kommer på fler bilder snart och jag är så nöjd att jag skruvat ihop den, förväntade mig stående ovationer när M kom men han hade fullt upp med barnen innan han hade tid för att kolla in mitt bygge, då fick den 10 av 10. Fantastisk fin och vi håller på och möblerar om och ställer upp olika favoriter. Får de små bestämma är den överfull men jag gillar ett mellanting, får se vem som vinner den slutgiltiga striden.

 

Box: Lagerhouse Bookshelf: Alice & Fox Lamp: TGR

/

Details from the kidsroom. Involve with their new house/bookshelf .

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar