Annons
AnnonsVi ska flytta!


IMG_1188 IMG_1206IMG_1189

Ja! Så här har ni anledningen till varför jag drömmer om inredning och pratar om det iett på dagarna, surfar p pinterest och olika inredningsiter så fort jag får en minut över. VI SKA FLYTTA. Till vår alldeles egna lägenhet i Glyfada här i Aten, en lägenhet som vi alltid ska kunna ha kvar tills vi blir gamla och grå och som sedan kan gå vidare i generationer. Drömmen att kunna åka hit med våra barn, barnbarn och kunna visa dom vårt fantastiska Aten. Att Jolie och Leonel kan få åka tillbaka närsom och hälsa på sina kompisar och alltid komma ihåg denna tiden.  Lycka! Efter mycket om och men fick vi lägenheten som vi förälskat oss i, men vilken process herregud.  Nycklarna fick vi i handen för ett tag sedan men nu håller vi på och fixar,målar, fräschar upp och sätter vårt pränt på den. Jag blir lite lätt manisk när jag börjar vilket betyder att vi gör om typ allt.

Det senaste har jag sprungit i olika möbelaffärer och inredningsbutiker och nu börjar jag nästan tröttna lite lätt haha även om det är väldigt roligt! Till helgen väntar vi besök men sen börjar flytten så smått är så spänd! Så framöver kan ni vänta er MASSOR utav inredning och massor utav bilder, mer än dessa teasers!

/

We are moving! Changing our apartment here in Athens to our very own. So you can expect lots of interior on the blog from now on. SO SO SO excited.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar