Annons
AnnonsStar


IMG_3532 IMG_3537IMG_3533 IMG_3537

Perfektion! Så glad när jag fann detta halsband som är precis vad jag letat efter. Enkelt men med en fin stjärna som sitter perfekt runt min hals. Snabb service och sen jag fick det på posten har det suttit på mig och inte åkt av en endaste gång.

Brickan släpade jag hem från stan och vill egentligen ta med den till Grekland men den kändes för tung att släpa denna gång, jag har rest lätt och delar en väska med barnen. Får fjäska med något kommande besök.(Hintar). Mattan som ni skymtar på bilderna är jag också så nöjd med och den är på rea just nu, men fler bilder kommer när jag hunnit med att ladda in dem på datorn.

När detta inlägg postas är vi på ett tåg till Stockholm redo för kramkalas och bus innan matchen. Heja Sverige och heja pappa!

 

Necklace: COOEE. Rug: Rugvista Wase: H&M Home

Inlove with my COOEE necklace called STAR. so beautiful!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar