Annons
AnnonsRooftop


penthouse

Ni förstår säkert att vi längtar, nu är det bara dagar kvar och jag börjar ärligt talat känna mig lite stressad hur ska jag få ihop allt samtidigt som vi har besök och playoff börjar för Marcus.. men det löser sig, det gör det ju alltid! Idag kom några av möblerna, mer anländer imorgon och sen fick jag ett stort paket med lampor och annan kul inredning som jag ska bita tag i så snart barnen har somnat. Jag glömde så klart kameran idag men på snapchat (Josieswall) ligger det lite bilder och filmer från dagen.

Här uppe på takterassen vill jag ha en STOR loungegrupp, lite härliga solstolar och ett snyggt robust matbord. Ligger ni inne på några fina inspirationsbilder får ni gärna hojta. Åter till packningen!

Kärlek Josefine

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar