Annons
Annons



Pillowtalk


Screen Shot 2016-03-16 at 20.38.19
Tänk vad ett gäng härliga kuddar kan göra skillnad i ett hem! Just nu är jag inne på pastelligt rosa, petroleum blå och kanske lavendel lila…tänker i en grå soffa! Men först måste jag bestämma vår nya matta och därefter kuddarna. Matta kan vara riktigt klurigt att få till tycker jag och jag kan vela länge..men nu har jag lyckats ta ner det till två kandidater. Kan avslöja att båda går i blåa nyanser och så fort jag bestämt mig får ni se såklart.
/
 Pillow for sure can add that little extra to any home. At the moment I have a hangup on pastel pink, petroleum blue and lavender purple but first I have to order a new rug. I have to very strong candidates at the moment so now I just have to decide!
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.com



ARKIV



Annons




Annons

Laddar