Annons
AnnonsMy little gardener


IMG_1372watermark  IMG_1376

Vi har inhandlat lavendel, olivträd och kumquat till våra balkonger och terasser, ingen är lyckligare än denne lille man! Han pysslar, vattnar och sjunger för våra nya gröna kompisar så kanske har dessa raringar en chans att överleva den grekiska hettan.

Jag har haft en sjukt lång dag, efter lite prat med min doktor var det bara att hålla sig hemma, barnen iväg på dagis och vårt besök till stranden. 28 grader och sol och jag får order om att ligga i sängen och vila.  Jag lever just nu på soppa, mosad avokado och vaniljpudding och den menyn börjar kännas lite uttjatad.  Jag hoppas hoppas verkligen att det känns bättre imorgon, så tråkigt att vara såhär kass när vi har besök. Kikat på mannens match hemifrån ikväll då jag inte kunde åka iväg, vinst med 3-0 varav M gjorde mål i 30e minuten, hurra! Nu hoppas jag han kommer hem med lite härlig energi och kan få mig på bättre humör. Jag som bara brukar rycka på axlarna åt förkylningar och dylikt känner mig helt nedbruten både fysiskt och psyikskt av denna förbaskade halsfluss. Nya tag imorgon igen!

Kärlek Josefine

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar