Annons
AnnonsLamps


Lamps
Nu letas det lampa/lampor som ska hänga över matsalsbordet, allra helst hade jag hängt den fina lampan från Flos men tror att jag sparar den till dagen vi flyttar hem till Sverige. Fjäderlampan från EOS i färgen Smoke hänger nu fint i barnens rum och väntar på att där ska bli fullt av bus. Skönt när svenska sidor skickar utomlands för en billig peng och snabbt gick det också!
Tror vi satsar på någon slags mässingslampa över matsalsbordet, jakten går vidare! Nu tar jag en paus i flyttandet och drar på gympa med stortjejen!
Kärlek Josefine

 

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar