Annons
AnnonsLampfnatt


lamps

 

Percy Large Chandelier(here) Tom Dixon (here) Kartell Bloom (here) Metal Cage Copper (here)

Igår av någon anledning började jag surfa runt efter taklampor? Vet inte vad det var för infall men här är ett par som verkligen föll mig i smaken. Jag gillar maffiga lampor som tar plats på ett eller annat sätt! Tom Dixon lampan är väldigt given dagen vi flyttar hem…solo eller med kompisar i olika storkeker, längtar lite till den dagen det blir Sverige och husköp!

/
For some reason I started surfing after lamps yesterday..dont ask me why I have no clue. Here are some favorites that is exactly my taste. I love statement lamps, no shy things in the roof for me noon.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar