Annons
AnnonsMr Elefant


IMG_1816

Denna goding har jag velat om han ska hänga inne hos Leonel och Jolie eller över bebis vagga men Jolie tog saken i egna händer och hängde honom i dörrhandtaget. Titta mamma han hälsar våra vänner välkomna! Så där hänger han nu och visar vägen till barnens sovrum.

Finns så himla mycket bra inredningssidor i Sverige med fina ting till barnrummen, några har jag funnit som levererar till Grekland och en del beställningar går till vänner och släkt som kommer och hälsar på och så gjorde också Mr Elefant.

 

Elefant: Cirkusfabriken

Timed Post 

oi8

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar