Annons
AnnonsGöteborg


IMG_1483 IMG_1480

IMG_14772IMG_1478

 

Godmorgon från Casa Berg. Jag känner en pytteliten förbättring i halsen men det gör fortfarande ont att äta och dricka, någon som haft halsfluss som vet hur långdraget det är?

Detta fina underlägg fick vi av Sara och det påminner mig om älskade Göteborg. Inte långt tills vi ses nu! Berättade precis för Sara om sommaren som i princip är planerad in i minsta detalj för att funka och hon bara skrattade, det är såklart en del obokade dagar men alla resor i landet och till Frankrike är bokade..det blir spännande och jag hoppas att gravidkroppen orkar med. Kanske blir det någon spontanresa däremellan men med tanke på att jag ska ratta runt med två barn själv hela sommaren så har jag nog maxat vad jag klarar av, vill ju åka överallt och hälsa på alla men hur skulle det gå till.

Har ni några roliga resor planerade i sommar?

Kärlek Josefine

Trivet: Men at Work.  Fruitbowl: Herstal Bag: Chanel

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar