Annons
AnnonsDecorating


img_3035-1.jpg

Inredning går runt väldigt mycket i mitt huvud just nu! Sitter i skrivande stund och ska beställa lite grejer till barnens nya rum, har fått stränga order av Jolie hur hon vill ha det så det är bäst att lyssna på bossen. Häromdagen var vi och köpte knoppar som hon bestämt skulle ha till sin garderob och jag måste bara älska hur envis hon är när hon bestämt sig för något. Vilka är era favorit inredningsbutiker online? Både för barn och stora… hit me!

Mer om inredning senare nu måste jag göra mig iordning, åka och hämta tårtor och sen bege mig till Jolies skola för idag ska hon och Cathryn ha party och Jolie har vart exalterad i flera dagar!

/

Doorknobs from Zara Home

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar