Annons
AnnonsCustomized


Screen Shot 2016-04-30 at 20.40.02

Posters är något jag kommer ha massvis av i vår nya lägenhet och den här klickade jag precis hem, hur enkelt som helst! Bara att trycka in Athens Greece så räknade den ut koordinater, sen valde jag att zooma ut något och voila. Längtar tills den kommer och vet redan vilken plats den kommer ha i vårt nya hem! Här är en liten förhandstitt som jag fick när beställningen var lagd.  Visst ser den fin ut? Är så sugen på att beställa en med Göteborgs tryck till vår semesterlägenhet i Göteborg men nu ska jag ta en sak i taget.

Från/From  Mapiful!

/

As soon as I have a minute over Im online searching for interior details and this poster has caught my eye on pinterest and several interior sites. I customised it with Athens Greece and it calculated the coordinates and here is the result. On its way to our new apartment, so excited!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar