Annons
AnnonsBedrooms
Saker börjar sakta men säkert hitta sin plats i hemmet. Här ser ni lite detaljbilder från vårt och barnens sovrum. I vårt sovrum valde vi en ljusgrå färg och i barnens sovrum en vit. Ångrar lite såhär i efterhand att vi inte satte samma grå färg på väggarna i barnens rum men vitt är ju alltid ett säkert kort!

I barnen sovrum var jag först inne på att sätta en vit fjäderlampa som jag även valt till vårt sovrum men efter att ha kikat på den i färgen Smoke på diverse Pinterest bilder så var valet givet. Ger ett fantastiskt mysigt sken som är perfekt!

Sängkläderna går just nu i gråa toner  men är sugen på linne lakan i lite olika färger. Till barnen har jag funnit några fina men till oss är det desto svårare.  Såg puderrosa och mintgröna på någon inspirationsbild hos min fina vän Tilda som såg helt fantastiska ut. Hojta gärna om ni vet några och allra helst på någon sida som skickar till Sverige!

Kärlek Josefine

Lamps: Eos /Royaldesign.  Linen bedsheets : H&M.  Home Swan bedsheet & Cloud Bedsheet: Zara Home Kids .

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar