Annons
AnnonsArtsy Fartsy
Vårt besök har åkt igen och trots att de bara var här en snabbis så har vi fått så mycket kvalitetstid, helt underbart. Tänk så mycket fina människor vi har omkring oss(även om vi bor lite långt ifrån just nu), så jäkla lyckligt lottade!

Nu ska jag trixa upp dom här fina tavlorna innan barnen kommer hem från dagis, de övar julshower så jag jag fått stränga order om att inte hämta dom tidigt idag hehe! De svarta och vita printen har jag suktat efter länge och de kommer från Sealoe. Den grå har vi fått i present av Jonatan och Johanna, med koordinaterna från där vi gifte oss. Fina tavlor är ju ett supertips som julklapp tycker jag..både till stora och små! Ska visa fler bilder sen när de kommit upp på väggarna!

/

So involve with all these prints. The black and white come from Sealoe and they grey one was a gift from my brother and sister in law. Prints like this is always a great tip for Xmas!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar