Annons
AnnonsMorsdag och saknad


293025_10151676298910330_2127723369_n

Först och främst grattis alla mammor i Sverige på morsdag och den bästa av dom alla såklart min fantastiska fina änglamamma. Innan mamma gick bort har jag inte tänkt på alla de där mailen som ramlar in, fira din mamma, glöm inte bort din mamma på morsdag, bästa morsdagpresenten… Vill i princip stänga ner alla sociala medier en dag som denna och bara slippa känna, slippa att det gör så ont. Men summa summarum gör denna dag inte mindre ont än andra, men det är en dag som varje minut påminner mig om att hon är just det- borta.

Alla har inte en mamma, för vissa har det aldrig funnits någon, för andra har hon ryckts bort för tidigt för en tredje finns det en mamma men ingen relation för någon annan kanske en pappa som har fyllt rollen utav en mamma. Det är vanligt att ta sin mamma för givet, sucka när hon ringer för tredje gången på en dag eller prioritera annat före..för mamma är alltid där. Tyvärr så är det inte så, mamma kommer inte alltid att finnas där. Från en sekund till en annan kan hon vara borta.

Vad tycker jag då är den bästa morsdagpresenten? TID. Ge henne tid, skapa minnen, dra ihop en picnic och åk iväg med mamma till en park, skratta lev och NJUT av att hon är där. För det enda vi kan veta med säkerhet är att vi har nu, kanske har vi inte imorgon. Nu kan jag inte längre ge mamma tid, så istället får jag hedra henne genom att vara den bästa mamman jag någonsin kan åt mina barn, vi ska busa, skratta och bara vara… och när vi åker bil till stranden om en stund ska jag veva ner rutan och skrika åt någon trafikbuse ÅSNEPITT  och se mammas ansikte framför mig, hennes busiga nöjda uppsyn . Världens finaste mamma jag hoppas du får en alldeles fantastisk morsdag däruppe i himlen, att rosen flödar och att rolling stones spelas på högsta volym.

 

Jag älskar dig,

Josefine

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar