Annons
AnnonsFaux


IMG_4202

IMG_4218IMG_4212

IMG_4220

Suttit och kollat valvakan hela morgonen och är riktigt paff över resultatet, man vet inte vad man ska säga! Morgonkaffet smakade inte riktigt lika bra idag helt enkelt. Har ni följt USA valet?

Ska ta en promenad med lilleman och fixa lite ärenden innan det är dags att ta en snabbis till frissan och se om någon kan få ordning på mitt hår..osäker på vad jag ska göra dock. Igår var en riktigt tung dag mentalt och jag gick lite upp och ner, vi tände ljus på balkongen och jag och Jolie pratade om Mommo och minnen. Att det gått 4 år sedan du togs ifrån oss är helt otroligt. 4 år utan dig, 4 år av händelser där du inte fått vara med. Vi saknar dig något enormt!

Shirt: H&M. Pants: Mango. FauxFur: SanneAlexandra Bag: Stella McCartney Boots: Chloe

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar