Annons
AnnonsAngel


DSC08448DSC08447

Tunikan hade Jolie på sig igår när vi  åkte på bio hela familjen, hämtade de små tidigt från dagis/skola och åkte iväg till Metromall och såg nya Minions filmen. Glädjetjut blev det och det är alltid lika mysigt när M faktiskt har en ledig dag, det händer inte alltför ofta. Blir helt varm i kroppen av min fina kärleksfulla familj, att man kan vara så lyckligt lottad är helt otroligt På tal om kärlek så började Jolie plötsligt prata om sin änglamormor igår när vi var påväg hem från bion.

Mamma jag saknar mormor. Jättemycket.

Det gör jag med lilla älskling.

Vad har min mormor för hårfärg nu? 

Brun, hon har brunt hår.

Samma som hon har på kortet på mitt rum när jag är bebis?

Ja precis, hon har samma färg nu med även om hon är i himlen.

Samma som raindeers, det är fint.

Sen fortsatte hon att kika på lite bilder som jag har på mamma på telefonen, och jag satt med tårarna brännande i ögonen men ett varmt hjärta.  Trots att Jolie bara var 1,5 år när mamma gick bort så hann de få en fin relation. Hon var ofta och hälsade på, de skypade och pratade i telefon flera gånger per dag. Jolie överraskar mig ständigt och kan plötsligt komma på små detaljer. Titta mamma de är samma skor som mormor hade, varav hon pekade på ett par svarta ballerinas som liknade de som min mamma nästan alltid hade på sig. Tänk vad barn kan komma ihåg. Nu ska jag fixa barnen, sen iväg på pilates och därefter möta upp tjejerna på stranden. Barnen drog upp mig tidigt på morgonen så jag har redan hunnit jobba undan en del och kan njuta i lugn och ro, skönt!

 

Tunique: Scotch R´Belle West: Zara

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar