Annons
Annons8 november


Vaknade med en klump i magen imorse , sömnen inatt var i stort sett obefintlig och jag låg och vred mig hela natten. 8 november är inget datum jag tycker om. För två år sedan fick jag ett meddelande av min mammas kompis att jag skulle ringa och efter det samtalet krossades hela min värld, två dygn följde där jag svävade på hoppet om ett mirakel som aldrig kom. Stressen över att ta mig från Hamburg till Sverige, kaoset med flyg som blev inställda och paniken över att det tog så lång tid at ta sig fram. När jag slutligen kom till sjukhuset och läkarna sa det som det inte ville säga i telefon att det inte fanns någon chans. Två dagar tidigare hade vi plussat på stickan och fått reda på att vår lilla familj skulle bli fyra, något jag aldrig hann berätta för mamma.

Annons

I två år har ja fått höra att tiden läker alla sår, att man lär sig att leva med det. Det gör man inte, men livet fortsätter… minuterna går,timmarna går, dagarna går, åren går..med ett stort hål i hjärtat fortsätter livet. MEN det går inte en dag utan att det sticker av saknad i en, ibland skrattar man åt fina minnen, ibland gråter man så kroppen skakar av saknad och ibland sitter jag bara tyst och minns tillbaka.

Vi saknar dig. 

TAGGAR
7 kommentarer | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar