Annons
AnnonsGrace hotel


image Vi hängde mycket vid poolen, pratade, läste tidningar och bara njöt av lugnet. Utsikten från hotellet var helt amazing, nästan overkligt vackert!

image

Vi bokade väldigt sent och fick tag i sista rummet som var en juniorsvit med plungepool, en egen liten mini jacuzzipool. Rummen var superfina och i vår lilla pool avnjöt vi både ett och två glas champagne! 
image

Välkomsfrukt som vi fick av de gulliga grabbarna på hotellet, okej det var nog mest till Marcus men det var jag som åt hehe.
image58-682x566

Frukostmenyn på hotellet var grym, dagen innan fick man menyn och som bestod av 5 olika rätter & dagens smoothie och champagne om man så önskade. Vi valde att ta frukosten på rummet 2 dagar och då kom dom ner och dukade upp allt på vår lilla altan, det kostade 5 euro extra men det var värt att bara stiga upp ur sängen när de knackade på och gå ut och möta denna syn! 
image

Påväg till vår svit! Designen på hotellet föll verkligen mig i smaken, diskreta grekiska detaljer blandat med modern design!
image61-682x453

Vår lilla kärleksoas!

image

En kväll åt vi på hotellets restaurang med solnedgången som sällskap, otroligt vackert. Maten var jättegod även om jag gärna hade tagit en räka eller två till på min pasta(fick två stycken morr). 
image Hotellet ovanifrån! Det är inget hotell jag rekommenderar för barnfamiljer(vet inte ens om det är tillåtet att ha med barn), det är en HEL del trappor och lite småkrånglig väg till hotellet. Men det är ett perfekt honeymoonhotell, snygg rumpa får man också på köpet när man traskar alla trappor upp och ner till hotellet, hehe!

image Infinitypoolen var verkligen magisk!  Likaså min man, MUMS!image

Jag kan varmt rekommendera Grace Hotels, det är dyrt men också ett hotell som är väl värt sina slantar! Utsikten, servicen och LUGNET som råder över denna plats är magisk. Det var en perefkt minihoneymoon getaway! image

Inlove with this place!

Fått massa frågor om vårt hotell på Santorini. Vi bodde på Grace Hotels i en juniorsvit. Det var precis lika fantastiskt som det såg ut, om inte bättre. Det är svårt att fånga på bild! Hotellet är ett lyxhotell och kostar därefter, vi bokade ju bara dagen innan och man kan säkert få bättre pris om man bokar i god tid. Men det var värt varenda krona, en magisk plats som jag hoppas på att åka tillbaka till igen!

/

A lot of questions about our hotel in Santorini! We lived at Grace Hotels in Santorini, expensive but WORTH every euro spent.  The infinity pool itself is  magical, the service splendid and the calm & peace in this place is truly amazing. The perfect honeymoon hotel! 

TAGGAR
7 kommentarer | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar