Annons
AnnonsWatermelon and marble


IMG_1488 IMG_1492 IMG_1493

Vattenmeloncravings! Svalkande och gott i värmen och minst lika poppis hos barnen. Jag har också gått och blivit lite smått besatt av marmor så det finns nu lite överallt i vår lägenhet. Ska fota av vår gästtoalett vid tillfälle som fått sig en makeover med nytt kakel i vackert marmor. Det vill ni väl se?

Denna goda drink är förresten gjord på mixad vattenmelon & en gnutta citron men jag tycker det allra bästa är att ha lite lime, måste ta mig ut till grönsaksaffären pronto och köpa mer för detta funkar superbra för min ömma hals. Det eller isglass då, som jag kör mest hela dagen.

Kärlek Josefine

White marble; Lagerhouse. Green marble: Bloomingville 

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar