Annons
AnnonsSupper


DSC09580 DSC09585 DSC09587

DSC09582DSC09589 DSC09596 DSC09597

Ryktet om Supper har även nått mina öron i Grekland så jag blev mycket glad när tjejerna hade bokat in den restaurangen igår, bra jobbat Mia då där snabbt blir fullbokat! Jag och Tilda delade på lite smårätter; Chili, Ceviche de Caribe, Tartaro de la Carne, Taco de pescado, sötpotatispommes… De friterade kikärtsbollarna beställde inte vi men de andra var väldigt nöjda med dom.  Min absoluta favorit var Tartaro de la Carne (Hackad flankstek,svart aioli,ananas & maräng) men allt var väldigt gott! 10 plus på denna kväll, så fantastiskt att jag har dessa fina tjejer i mitt liv!

Var en dag som gick väldigt uppochner igår, men omringad av vänner kände jag mig trygg och fick en väldigt fin kväll med massa babbel och god mat. Var vid mammas grav på förmiddagen  och tog en liten stund där själv i lugn och ro, det är skönt att ha någonstans att gå även om det är väldigt sorgligt. Nu ska jag klä på barnen alla olika överdragskläder och ge oss ut i den krispiga Göteborgsluften!

/

Supper in Gothenburg…the food JUMIE! (Use the translator button for full text in english)

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar