Annons
AnnonsHomemade Bounty


IMG_4235 IMG_4233

Dessa goda Bountybitar gjorde succé här hemma, är utan socker och mycket nyttigare än de som man köper i butik! Skall göra en ny sats idag till lördagsmyset. En rolig och enkel aktivitet med barnen är att baka, vi bakar både nyttigt och onyttigt men försöker hålla det så naturligt som det går och vi väljer alltid ekologiska varor så långt det går att få tag på. Det mesta som bakas här hemma är också glutenfritt då M är känslig för gluten. Blev kanske inte världens bästa bilder men med en bebis på armen och två barn som försökte äta upp allt så gick det sådär haha.

Såhär gör du Bounty; (Inspiration hämtat från Ica)
1 burk kokosmjölk
200g riven kokos
1/2 tsk äkta vaniljpulver
1 msk agavesirap
150 g mörk choklad(minst 70%)
1 msk kokosolja

Blanda den tjocka krämen från kokosmjölken med kokosflingor, vaniljpulvret och agavesirapen till en smet. Tryck ut smeten in en bakpappersklädd form.  Låt stå i kylen minst 1 timme.
Smält chokladen och blanda med kokosoljan.
Skär ca 20 bitar och doppa i den smälta chokladen, låt stelna och förvara i kyl.

(Det är också väldigt gott att strö på några flingor havssalt innan chokladen stelnar)

Mumsa på!

/

How to make your own bounty, a lot healthier than the one you buy in the shop and SO simple. The kids love it! (Use the translator button for full post in english)

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar