Annons
AnnonsHappy Breakfast


 

breakfast2

 

breakfast4brekkyyy4

A HAPPY breakfast.

En glad frukostskål som jag och barnen festade på imorse, särskilt Jolie älskar när jag lägger ner extra energi på att göra en god och vacker frukost. Tyvärr har min energi de senaste mornarna vart LÅG, barnen vill upp innan 6 och det är omöjligt att få dom att ligga kvar i sängen, men imorse fick jag trots trötta ögon slängt ihop denna raring ovan och lite annat gott. What a party breakfast utbrast skrollan när hon såg denna skål.En fröjd för ögat och magen!

 

  • naturell grekisk yoghurt
  • jordgubbar
  • linfrön
  • nötter
  • honung

 

Kalas och sen en lugn eftermiddag med pyssel hemma innan det vankas match, en powernap hade inte heller suttit fel! När går era små upp på morgonen? Förhoppningsvis inte bara mina som är uppe med tuppen, känns alltid bättre på något sätt om man vet att andra är uppe tidigt!

/

Greek yoghurt, nuts, linseed,strawberries & honey… thats what I call a happy breakfast!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar