Annons
Annons



Glutenfree scones & Chiapudding


DSC00670

DSC00675

Igårkväll förberedde Jolie och Marcus chiapudding till hela familjen och imorse gjorde jag och lilleman scones. Recepten har ni nedan…en god lördagsfrukost signerad familjen Berg!

Glutenfria scones:

8dl glutenfri mjölmix

1dl mandelmjöl(kan ta vanligt mjöl också)
1 tsk salt
4 tsk bakpulver

4msk linfrö

4msk solrosfrö
3 dl mjölk
1 dl kokosolja (eller smör/annan olja)

 

Gör så här: Ställ in ugnen på 200 C. Blanda alla torra ingedienser. Ha därefter i mjölk och olja, forma till en deg. Gör små runda scones och lägg på bakplåtspapper. Grädda i mitten av ugnen ca 15 minuter.

 

Chiapudding: 

2 dl mandelmjölk
0,5 tsk äkta vaniljpulver( bio)
1 msk kokos

0,5 dl chiafrön

Gör så här: Blanda och låt stå i kyl under natten, servera med färsk frukt.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.com



ARKIV



Annons




Annons

Laddar