Annons
AnnonsChiapancakes


IMG_2786

Nu har de amerikanska glutenfria pannkakorna vi brukar göra fått sig en utmanare..nämligen Chiapannkakorna. De är så goda! Detta recept ger ungefär 4-5 pannkakor och de försvinner snabbt vill jag lova!

2msk chiafrön

1dl mandelmjölk(eller annan mjölk)

1tsk bakpulver

1 krm vaniljpulver

1 msk kokosflingor

2 ägg

1/2 dl mandelmjöl

kokosolja (att steka i)

 

/

1.Blanda chiafrön,vaniljpulver, kokosflarn och mjölk och låt stå tills fröna svällt och du  fått chiapudding, minst ett par timmar men gärna över natten. (Perfekt att förbereda innan man går och lägger sig och sen slänga ihop pannkakorna till frukost)

2.Blanda ägg,mandelmjöl och bakpulver med chiapuddingen tills du fått en ”slät” smet. Låt smeten vila en stund och stek sedan på medel till hög värme.

3. Här serverat med Macademia/kakaosmör och kokoschips.

 

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar