Annons
AnnonsOmelett snack


IMG_4361 IMG_4362

Miniomelettt som görs i ugn! Barnen får med sig både snack och lunch till skolan så det gäller att vara kreativ..dessa mini omeletter eller omelettmuffins fick tummen upp av barnen och är även ett gott tillskott på frukostbordet! Enkla att göra i ugnen på bara några minuter, perfekt när man som jag lagar mat med tre barn i släptåg. Man kan fylla med massor av gott, kanske spenat, fetaost och tomater?

6 stycken

4 ägg
4 msk mjölk
1dl ost
hackad kalkon
peppar
salt

 

  • Vispa ihop ägg, mjölk,riven ost och hackad kalkon.Peppra och salta.(Addera gärna färsk krydda som basilika) Smörj muffinsformarna med smör,kokosolja eller olivolja. Häll i smeten.
  • Grädda i ugn på 250 grader i 15-20 minuter

 

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar