Annons
AnnonsLovely morning


IMG_1291.JPG  IMG_1293.JPG

Till yoghurten imorse blev det färsk kokosnöt, mums!

Som Marcus skrattade åt mig när jag kom hem stolt som en tupp med denna kokosnöt, och hur hade du tänkt få upp den? Youtube baby, fram med hammaren så var det klart. Ingen match för en tvåbarnsmor! Vaknade upp med ny energi, mysig gårdag trots sjukhusbesök. Vi åkte med Ullis & Co till Balux så fick tjejerna miniåkband och kunde springa runt bland karuseller och andra aktiviteter. Det var dock helt sjukt varmt igår och både vi vuxna och barn var alldeles klibbiga av svett, Emir sa häromdagen att det ska bli 42 grader i veckan och jag hoppas att han har fel, fy så varmt! Idag är det första ligamatchen, borta men Jolie är redan taggad till tusen i pappas matchtröja. Vi har lite mysmorgon här hemma och pysslar ihop armband och spelar lite spel, idag får det nog bli en hemmadag vid poolen!

/

Fresh coconut to the breakfast today, so jummy! Yesterday afternoon we were at Balux with friends and Jolie had so much fun. Love their playareas for the kids… Is it true that its gonna be over 40 degrees this week?? Thats crazy!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar