Annons
AnnonsWeddingshoes


 

weddingshoes

Fick en önskan om att göra ett inlägg om bröllopsskor för ett tag sedan så här kommer nu ett litet collage med tips på fina raringar att sätta på fötterna. Flera av godingarna är nu på rea, ett ypperligt tillfälle att fynda ett par raringar till bra pris. På The Outnet kan man hålla utkik då de får in flera vackra modeller till grymma priser, jag fyndade mina ”backup skor” från Jimmy Choo där även om jag aldrig använde dem på själva dagen. Jag bar istället ett par ljusrosa med en rosett baktill från RED Valentino som jag sprang på en dag på stan, innan hade jag letat mig BLÅ efter den perfekta skon och provat allt från Louboutin till ett par från Migato. De var perfekta i allt, passform, färg allt allt allt. Jag klarade dessutom av att dansa i dem tills framåt 3 då de åkte av, ett bra betyg!

Att tänka på:

  • Ja Utseendet är såklart viktigt men du ska också kunna gå i dem. Att halta/snubbla fram till din make/maka är inte fint någonstans.
  • Gå in skorna, du kommer tacka dig själv när det är dags för den stora dagen.
  • Ha med skorna när du provar klänningen så de kan sy upp den rätt.
  • Våga satsa på färg, vitt är en klassisk färg och ett säkert kort men hur läckert är det inte med ett par röda pumps som skymtar fram under klänningen? Succé!
  • Välj ett par skor som känns som DIG, strunta i alla måsten. Vill du gifta dig i converse så gör då det. det finns inga fel!

1.René Caovilla 2. NLY Shoes 3. Migato Bridal 4. Christian Louboutin 5. Steve Madden

6. Valentino 7. Charlotte Olympia 8. Badgley Mischka 9. Manolo Blahnik

 

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar