Annons
AnnonsStylianos bridal


photo_1 photo_3

Hur vackra är dessa skapelser av Stylianos som visades under Athens Bridal Fashionweek? Önskar så jag kunde gått på denna show men mådde inget vidare igårkväll. Idag känns huvudet lättare och vi har vart och testat på en ny balettskola med Jolie´s bästa kompis..får se om vi fortsätter eller letar vidare efter en annan aktivitet!

So sad I missed this show yesterday due to my messy head, my migraine is killing me. Congratulations dear looks like an amazing show and great collection! If we renew our vows..I know where to look for a dress! 

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar