Annons
AnnonsSleevless coat


Fotor0812101833

Den här ärmlösa jackan från VB´s kollektion har vart i mitt huvd länge, Har inte fått tag på den men letat efter liknande. Häromdagen ramlade denna in på Zara´s hemsida och jag hoppas att den är lika fin som den ser ut, försökte finna den i butik men dom hade inte fått hem den ännu så det fick bli ett klick!Såg en trench som jag funderar på att kapa ärmarna på om den inte blir som jag tänkt, hehe SOM jag saknar min symaskin just nu!

 

/

Been looking for the sleevless coat from VB´s collection for a long time, not giving up yet but for now Im happy this darling came into Zara´s webpage. CLICK. Hope it will be as nice in real as in photos! 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar