Annons
AnnonsSaint


mytheresa mytheresa2,jpg

 

 

 

Jag kan ha lite svårt för vita väskor men hur fin var den här signerad Saint Laurent? Mammacita! Älskar hur loggan är formad som små ormar(dock lite likt Guccis Dionysus), läcker detalj! Funderar på den här, en Chloe Faye eller en Gucci Dionysus som nästa väskköp! Vad tycker ni?

Nu är min lillkille hemma från dagis och det hade gått så bra, inget gnäll över halsen och han hade sprungit på toaletten så fort det var dags. Pang sa det så var vår lilla grabb stor utan napp och ”blöjfri”, inatt sov han också hela natten i sin säng. Igår bakade vi lite cupcakes till Leonels klasskamrater och en tårta till lärarna som han stolt hade med sig till dagis idag. Nu ska jag mysa med lillkillen innan det är dags att hämta skrollan och invänta M, flyget blev inställt igår så han kommer tillbaka först i eftermiddag.

Love J

 

/

I can have a hard time with white bag sometimes but this one is gorgeous! Im trying to decide between this, a Chloe Faye or a Gucci Dionysus as my next buy. Which one do you think? ( Full translation use the translator button, currently only works from computer) 

 

 

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar