Annons
AnnonsLeather Jacket


DSC09110

 

Hur ball är inte den här skinnjackan? Signerad Tassos Mitropoulos och ni ska få se mer från den showen!  Mina outfits från dagarna kommer också såklart men avvaktar bilder från några fotografer. Nyss hemkommen från en härlig dag med vänner och barn och nu är vi bara hemma en stund och tar det lugnt innan vi ska iväg och titta på match med den skandinaviska maffian som vi så fint kallas. GO Panathinaikos!

TACK TACK TACK för alla era fina kommentarer om inlägget nedan, otroligt jobbigt men viktigt att få skriva av sig och förhoppningsvis kunna hjälpa andra iochmed det.

Kärlek J 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar