Annons
AnnonsFashion gone wild


patterns
Man ska klä sig i sådant som man blir glad av! Kände att jag behövde pilla med något ytligt en stund när lilleman ligger och sussar. Bara få stänga av allt en liten stund. Det finns inte mycket att göra här i vårt sjukhusrum mer än gulla, sjunga barnsånger, facetimea med storasyster och storebror och kolla serier.
Tillbaka till detta glada lilla kollage som jag satt ihop ovan. Är det något jag gillar med modet just nu är det att det blivit fullständigt galet. Det ska blinga, blänka, glittra..sammet blandas med fluffig päls och vi ser en massa roliga materialkombinationer. Less is more principen som alla höjt till skyarna har glömts bort för en liten stund, eller iallafall så är det nu okej att uppdatera tshirt och jeans looken med en helgalen väska eller loafers. Väskor med tryck, broderier och galna mönster syns överallt och jag blir glad, glad över att titta på alla färgsprakande detaljer! Det är också lätt att själv fixa några av trenderna om man inte själv  vill investera i dyra designerprylar. Ta den svindyra Valentinoskjortan upp till höger som exempel.. Köp lite fina broscher/tygmärken och sätt på din gamla slitna jeansskjorta och voila…helrätt med din egna unika touch! Jag ska pimpa en utav mina favorit militärjackor när jag kommer hem från sjukhuset..efter att jag pussat sönder mina barn i en tre fyra dagar i sträck..minst.
Backpack: Alexander McQueen Loafers: Gucci. Mobilecas: Dolce & Gabbana Brooch: Chanel Choker: Vintage Bag; Gucci

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar