Annons
AnnonsTrends /Trender SS15 My guide


trends ss15

 

Cushnie et ochs SILK top- Mango STRIPED blouse-  Etoile Isabel Marant LIGHTBLUE shirt – Adidas SNEAKERS-  MCM backpack in GOLD- Chanel BELT

SIDEN syns i många SS15 kollektioner och jag hurrar. Jag satsar på klassiskt svart eller pastelliga färger. Satsa på ett sidenplagg i ljusblått och du får två trender iett. Stella Mc Cartneys plagg är MAGISKA (här).

RÄNDER kors och tvärs är ett säkert kort inför vår & sommar. Jag personligen har kärat ner mig i Victoria Beckhams randiga långklänning från SS15 kollektionen(här)

LJUSBLÅTT. Varför inte en ljus denim, ljusblå skjorta(gärna i boyfriendmodell) eller för den som vågar hela outfiten i ljusblå! Lindex har en prisvärd skjorta här och Isabel Marant en alldeles underbar variant här.

DENIM. Kommer i stort sett varje år, men kolla in Burberrys visning och du förstår genast vad jag pratar om.

Metall kommer som vanligt även detta år och iår fokuserar vi på..GULD. Inte mig emot! Om du tycker att tex en guldig tröja är lite för mycket, satsa på guldiga skor eller våga och slå till på en guldig jacka!

Investera i ett par SNEAKERS inför kommande säsong. Mina favoriter: Chanel, Valentino och Isabel Marants Bart modell som är väldigt lik Adidas Stan.  Skynda och haffa ett par, en trend som är bekväm är ju bäst att höja lite extra.

BÄLTE i midjan. Jag har investerat i LV´s tie the knot som sitter stadigt i min midja i vår och sommar, gärna utanpå en bylsig stickad polo eller utanpå kappan, skulle gärna addera ett Chanel bälte i min garderob men den klassiska CC loggan.

/

My guide to some of the SS15 big trends. 

Silk- Striped- Light blue- Denim- Gold- Sneakers-Marked waist(belt). Use the translator on the top to get full post! 

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar