Annons
AnnonsSpanish influence


_MG_9483

 

Något som är HELRÄTT i höst och vinter är blusar med lite spanska vibbar, tänk flamenco och du är på rätt spår! Jag älskar denna i emeraldgrön och kommer bära den i alla möjliga kombinationer.  Hela outfiten kommer!

Nu är vi hemma i Grekland igen och precis njutit av en kaffe på balkongen, vi har fått fint sällskap av Maria och lilla Alma så idag blir det poolhäng efter deras besök till Akropolis och en kort dag för de små i skolan/dagis.

Önskar er en skön start på helgen!

&

/

One big trend this autumn/winter is blouses with spanish influences, think FLAMENCO and you are on the right track. I will wear my emerald green blouse in lot of different variations. Full outfit will come.

Have a great friday and start on the weekend! 

Photo: Dimitris Skordas

 

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar