Annons
AnnonsIts all about velvet


IMG_6023

 

IMG_6025

Velvet, eller sammet som vi kallar det är en megatrend på accessoarer i höst.  Jag är väldigt sugen på en väska i sammet och som tur är kommer de flesta stora modehus med sina varianter i sina prekollektioner och höstkollektioner. En chanel flapbag eller chanel boybag står högt i kurs men de är också svåra att få tag på! Gucci har redan fått in några fina varianter på hemsidan och denna goding från YSL är också superfin.  Dessa väskor kan göra mig tokig, hehe! Säkerligen kommer också budgetkedjorna att haka på så man kan hitta fina modeller där om man inte känner för att lägga alltför stora summor på en väska!

/

A BIG trend this fall is velvet and we see it everywhere from shoes to bags and clothes. Im still hooked on adding a velvet chanel to my collection. Oh these bags! 

Love Josefine

 

Bild lånad av min fina Johanna / Picture of my friend’s lovely Velvet Chanel

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar