Annons
AnnonsFishtalebraid


PicMonkey Collage

Fishtalebraid & pic by Ulrika Edler.

Efter gårdagens sockerkick och namnsdagkalas för söta Ion har vi tagit en lugn start på söndagen.. Roligt att träffa alla föräldrar och barn som Jolie pratar om dagarna i ända! Vi har också fått reda på att Jolie har många små friare efter sig haha, när fjärde mamman kom fram och sa att det enda hennes son pratar om är Jolie så blev vi nästan lite generade..hur ska detta sluta? I slutet av kalaset satt hon och höll Mano i handen, killen som hon brukade pussas med på dagis förra året. Still going strong med andra ord!

 

/

Had a lovely yesterday at Ion´s namedayparty. Fun to meet al parents and Jolie´s classmates. The party´s theme was perfect; Charlie & the chocolate factory or in this case Ion´s chocolate factory. Now let´s get this sunday started! 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar