Annons
Annonsyou you you or maybe you?


Xmas outfit

 

From the left: Black dress: Mango. Blue silk dress: Mason by Michelle Mason. Black jumpsuit:Mango. Wrap dress: Filippa K.

Röd känns inte alls som en given färg för mig på julen men skulle jag få tag i denna klarröda jumpsuit dröm från Valentino hade jag absolut gjort ett par frivolter..men den starkaste kandidaten just nu är nog ändå Filippa K´s wrap dress som går under färgen Lotus. Får nog ta mig en sväng förbi NK i gbg och kolla om de har den inne! Jag är inte mycket för att bära tighta fodral på julafton, man ska ju äta sig igenom julen och inte sitta och vändas i ett tight fodral om ni frågar mig även om min man säkerligen hade uppskattat ett litet Herve Legerfodral. Kombinationen skönt men snyggt kör jag på i år! Har ni hittat er julklänning/outfit ännu?

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar