Annons
AnnonsWhat I wanna wear today


http://Josieswall.com outfits

 

Bag: YSL. Shirt: Equipment. Shoes: Valentino. Jeans: JCrew

Haft en underbar förmiddag ute på lekplats med mina små och Jolies kompis Manuel. Solen är tillbaka och det är helt underbar temperatur, nu tar Leonel en tupplur Jolie sitter och grejar vid sitt skrivbord och jag passade på att göra en snabb outfitinspo post till er. JA jag har fått dille på skjortor, det är det enda jag vill ha på mig typ. Hehe får se om jag bryter sviten ikväll och tar på mig något annat. Rent spontant känner jag casual chic med slapp tischa, kavaj, loosefit pants & klackar. Hur låter det?

/
Some sunday inspo for you! Just made this one quickly, hope it inspires you to your sundayoutfit.  Casual Luxe ! Playdate with my kids all morning out in the wonderful weather, now we are home to relax and later get ready fort the game!

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar